söndag 18 september 2016

Usch vad tiden rusar förbi...

Återigen kan jag bara konstatera att tiden går alldeles för fort. Nästan en månad sedan mitt senaste inlägg här och det enda jag kan skylla på är just tiden... Så här mitt uppe i livet med två ganska små barn som jag vill ge allt, framförallt vill jag ge dem min tid.
 
Sedan är det arbetet med företaget som tar en MASSA tid och kraft men som också är väldigt roligt förstås. Samtidigt vill man hinna med att träffa sina nära och kära vilket tyvärr inte händer så ofta som jag skulle vilja då vi bor ganska långt ifrån varann.

Sist men inte minst så vill jag ju även hinna skriva några rader till Er fina följare som hänger med mig här i bloggen och det är då jag konstaterar med viss sorg i hjärtat att tiden helt enkelt ibland inte räcker till.

Nog om den dyrbara tiden :) Hösten har ju som vi alla vet hitintills varit alldeles, alldeles underbar med sitt vackra varma väder. En riktig indiansommar!
I webshopen strömmar fina höstnyheter in varje vecka och det känns som julafton varje gång man får packa upp alla leveranser.
Hösten blir verkligen ljuvlig i år. Vackert, varmt, rustikt och ombonat känns som ledord för denna höst.

♥ Ha nu en fortsatt vacker höst finaste ni ♥

www.vitvitarevitast.se
Instagram @vitvitarevitast